שאלה דחופה בבקשה.

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/01/2021 | 12:17 | מאת: מ

שלום פרופ׳, אני ביום 11 לוסת. מיום 3 לוסת מדביקה 2 מדבקות אוורל 50 ומחליפה כל 3 ימים. אמורה לעשות בדיקות רק ביום שלישי הקרוב אבל הלכתי ביום חמישי והיום והתוצאות הן שהרירית היא 6.5 אבל האסטרדיול בירידה. יום חמישי (יום 8 לוסת): רירית: 5.5 זקיקים קטנים - זקיק 10 בשחלה שמאל. אסטרדיול: 323 פרוגסטרון: 1.6 LH: 1.5 היום (יום ראשון (יום 11 לוסת): רירית: 6.5 זקיקים קטנים- זקיק 11 בשחלה שמאל אסטרדיול: 282 פרוגסטרון: 2 LH: 3.4 1. למה האסטרדיול בירידה? 2. האם היית ממליץ להוסיף משהו? אסטרופם? 3. האם יש סיכוי לבצע החזרה החודש במצב כזה? תודה!

17/01/2021 | 21:40 | מאת: מ

היי פרופ, בהמשך לשאלות הקודמות, בהנחה והרופא אמר רק בדיקות ביום שלישי, האם זה יהיה מאוחר מדי להציל את המצב לפני החזרת מוקפאים? וכן, הרירית גדלה לאט ובהנחה והיא מגיעה למעל 7 תלת שכבתית אבל האסטרוגן נותר נמוך, האם זה משפיע על ההחזרה? כמה זמן צריך חשיפה לאסטרוגן גבוה?

אפשר להוסיף אסטרופם לנרתיק, זה בד" כ יקפיץ מהר את רמות האסטרדיול.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית