בדיקת amh ופענוח בגיל 36

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

15/01/2021 | 20:07 | מאת: ליגל

שלום, אני בת 36 והמחזור הפך לא סדיר והתקצר והתחיל להגיע כל 28 יום במקום כל 30-32 יום. עכשיו יום 22 למחזור מרגישה שעומד להגיע לפני כחודש עשיתי בדיקת amh ויצא 4.97, שנה שעברה יצא 5.72 האם חלה ירידה ברזרבה השחלתית? האם תוצאת ה amh מרמזת על פוריות טובה? האם כדאי לעשות פרופיל הורמנאלי? שנה שעברה עשיתי ו fsh יצא 5.9 תודה מראש

לא סביר שחלה ירידה משמעותית ברזרבה השחלתית. תוצאת ה amh מרמזת על פוריות טובה. לא ברור למה את צריכה לעשות שוב פרופיל הורמונלי אם שנה שעברה עשית.

16/01/2021 | 12:42 | מאת: ליגל

תודה על המענה פרופ' שקלתי לעשות שנית בדיקה בשל התקצרות המחזור

אפשר

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית