בדיקות דם.

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

14/01/2021 | 09:23 | מאת: ענת

היי פרופ׳, הרופא משפחה שלח אותי לבצע בדיקות דם לחומצה פולית, ויטמין D, ויטמין B12 וברזל. כתוב על ההפניה להפסיק לקחת את הויטמינים 3 ימים לפני. אני לפני החזרת עוברים מוקפאים. האם הגיוני להפסיק את הויטמינים (בעיקר חומצה פולית) על מנת לבצע את הבדיקות ולקבל תשובה מהימנה? או שהיית ממליץ לא להפסיק בשלב זה?

לא להפסיק.

14/01/2021 | 22:15 | מאת: ענת

תודה על המענה. האם זה בסדר לבצע את הבדיקות תחת כל הויטמינים או שעדיף לא לבצע בכלל כיוון שהתשובות לא יהיו נכונות?

כפי שכתבו לך את יכולה להפסיק את התוספים שלושה ימים לפני הבדיקה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית