כמה מינון ויטמין כדי לקחת....

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/01/2021 | 07:28 | מאת: ליאור

שלום פרופ בוקר טוב! ענית לי לפני כמה ימים לגביי תוצאת של- חומצה פולית מעל 40 שזה גבוה.. (לקחתי יותר מידי ויטמינים שמכילים חומצה פולית תקופה ארוכה.) וכרגע לוקחת רק פרנטל שיש בו חומצה פולית 1 מ"ג אני בתחילת הריון שבוע חמש . אני בריאה, משקל תקין, ללא קרישיות והכל מעולה ב"ה. 1) כמה מומלץ לקחת במצב כזה בתחילת הריון אחרי שיצא לי חומצה פולית גבוה מעל 40? חשבתי לרכוש חומצה פולית אחרת שבה המינון 400 או 800 מה כדי לדעתך? תודה רבה

400 מק"ג.

12/01/2021 | 08:11 | מאת: שואלת

תודה על תשובתך ישלי 2 שאלות אחרונות.. 1) האם בגלל שיש לי עודף חומצה פולית כדי להפסיק אולי לתקופה של כמה ימים או יותר? או שפשוט לקחת פרנטל עם 400 כמו שכתבת?? 2) שבוע ארבע פלוס שש, האם בטא 2287 נחשב תקין ? (היו הכפלות מההתחלה) תודה רבה

1. להמשיך לקחת 2. כן

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית