לקראת החזרת מוקפאים.

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/01/2021 | 21:20 | מאת: מ

שלום פרופ זיידמן, אני לקראת החזרת מוקפאים על בסיס הורמונלי. היום אני ביום ה-4 לוסת והחל מאתמול (יום 3 לוסת) הדבקתי 2 מדבקות אוורל (כל אחת של 50). ההנחיה שקיבלתי להחליפן כל 3 ימים. בעבר הייתי בסבב מבוסס אסטרופם וזה לא עזר לרירית יותר מדי (לקחתי אסטרופם כ-21 ימים עד מינון של 4 כדורים ביום). 1. האם אוורל משפיע באופן שונה מאסטרופם? מדוע? 2. מה זה אומר המינון של 2 מדבקות של 50 כל 3 ימים? למה זה שווה ערך? האם זה כמו 2/3/4 כדורי אסטרופם ביום? 3. הדימום של הוסת עדין דימום כבד למרות שהמדבקות עלי כבר יום וחצי. האם זה אומר שהמדבקות לא עוזרות? האם זה לא אמור להפסיק את הדימום? תודה!

1. הספיגה שלו לדם שונה. 2. כ- 3 ליום. 3. לוקח בד"כ 3-5 ימים עד שהדימום נפסק.

13/01/2021 | 10:21 | מאת: מ

תודה רבה!

בהצלחה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית