התחלת טיפולי פוריות...

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

09/01/2021 | 11:39 | מאת: אני

צהריים טובים, הייתי שמחה לשמוע את דעתך בשני נושאים. 1. האם ביצוע פרופיל הורמונלי בזמן נטילת גלולות נותן תוצאה אמינה? הרי הגלולות משפיעות על הציר ההורמונלי ולכן סביר שלא ניתן להסתמך על תוצאות אלה. 2. האם יש טעם לנסות ivf בגיל 35 במקרה של רזרבה נמוכה (amh 0.9) ונשאות של x שביר או שבמקרה כזה יש צורך בתרומת ביצית? תודה!

1. נכון, לא ניתן להסתמך על תוצאות אלה. 2. בהחלט יש טעם, אם מצליחים להשיג עוברים איכותיים. גם מעובר אחד יפה אפשר להצליח.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית