ICSI

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

05/01/2021 | 20:43 | מאת: יעל

שלום בעברי 2 שאיבות עם תרומת זרע. בראשונה 6 הפריות מתוך 7 ביציות (הרוב הגיעו ליום 5), בשניה 2 הפריות מתוך 2 ביציות (מחזור טבעי), שתיהן הגיעו ליום 5. בשני המקרים הנ"ל בוצע ivf. בסבב הנוכחי נשאבו 5 ביציות, 4 הופרו ב-ICSI והתקבל עובר אחד. הביצית החמישית הופרתה IVF בהצלחה. האם זה אומר ש-ICSI לא מתאים במקרה שלי? שעדיף IVF? מה יכול להיות ההסבר לכך?

צריך לראות את דוח המעבדה, אבל עם מושגות הפריות ללא ICSI, אז כנראה שאין הכרח אצלך בפעולה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית