שאלה לאחר החזרה......

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

04/01/2021 | 19:05 | מאת: גילי

שלום יש לי 3 בלסטו קפואים ועוד עובר יום 3, ביקשתי מהרופא שנגדל את השלוש לבלסטו ונחזיר . . בדוח לא ציינו את הדירוג לאחר ההפשרה. צוין רק ששרדו 8 תאים מתוך 8.. הבנתי ממישהי שעובדת במעבדה (לא במעבדה שהעוברים שלי נמצאים) שיכול להיות שלא ציינו את הדירוג בגלל שהעובר לא נמצא עדיין בשלב שניתן לדרג את קבוצת התאים שלו.. אני קצת חוששת מדוע העובר לא נמצא בשלב שניתן לדרג את קבוצת התאים,.. כי הפשירו אותו בשישי בעשר בבוקר וההחזרה הייתה בראשון ב 8 בערב, כלומר עבר 58 שעות מאז שהופשר והוחזר לרחם. 1) האם זה אומר שהוא חלש יחסית ל"בלסטו תקין" לפי מה שכתבתי מבחינת השעות שהופשר והוחזר,ומבחינת אי דירוגו לאחר הפשרה ? 2) האם זה תקין שאימבורלוג לא מעדכן את האיכות המדויקת של עובר לאחר הפשרה וגידלו שוב? תודה

1. צריך לראות את דוח המעבדה. 2. האמבריולוג צריך לעדכן את הרופא המטפל.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית