שאלה על בטא ............

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/01/2021 | 18:57 | מאת: בטי

שלום פרופ. האם הסתכלות על ערך בטא בריון ivf ובהריון טבעי הוא שונה? אני רואה שכבר מערך מעל 10 מחשבים כחיובי בהריון טבעי ובפורומים של ivf מצפים לבטא התחלתי מעל 100 פחות או יותר. האם באמת התייחסות אחרת? האם יש סיכוי להריון תקין אם בטא 18 פרוגסטרון 43 10 יום לאחר החזרה עוברים בני 5 ימים? תודה

מאחר וגיל ההיריון מאד ברור במקרה של טיפול IVF, הרי שלערכי הבטא יש משמעות שונה מאשר בהריון טבעי. ערך הבטא מעט נמוך למצופה בהיריון תקין.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית