שינויים בגוף לאחר טיפול הורמונלי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/01/2021 | 17:15 | מאת: דלית

פרופ' שלום רב, בת 39. לפני מספר חודשים עברתי שאיבת ביציות. טרם הפרוצדורה טופלתי כ13 יום בטיפול של מנופור, צטרוטייד ודקפפטיל. עם תחילת הטיפול התחלתי לחוש בריח הפרשות שונה וחריף מאזור הנרתיק. ממש לא הריח האופייני לי.תחושה כאילו של אישה אחרת. כבר כמה חודשים שזה לא משתנה. רציתי לדעת האם זוהי השפעה של הטיפול שקיבלתי לפני מס' חודשים ואם זה צפוי לעבור?

יתכן ובהשפעת השינויים ההורמונליים חל שינוי בפלורה של חיידקי הנרתיק. תנסי לקחת פרוביוטיקה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית