גיל ואיכות ביציות ...

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/01/2021 | 18:23 | מאת: אורחת

שלום פרופס. Fsh 5.38 , Amh 5.9 האם לאור הניתונים האלו אפשר לקבוע איכות הביציות מבחינה סיכוי לבעיות כרומוזומליות גנטיות אם לקחת בחשבון גילי 42.5? תודה רבה

בגילך אפשר להעריך שאחד מכל עשרה עוברים באיכות גבוהה יהיה תקין מבחינה כרומוזומלית.

02/01/2021 | 19:05 | מאת: אורחת

ז"א שמבחינה סטטיסטית אם יש 6 הפריות באיכות טובה יש סיכוי גדול שכולם אם בעיות כרומוזומליות? אפילו אם הם שרדו והמשיכו להתפתח? ועוד שאלה אם כן ונוצר הריון מivf איזה בדיקה יותר מומלצת ססי שליה בשלב מוקדם או מי שפיר? תודה

כן. אבל אם העוברים ישתרשו ויתפתחו, רוב הסיכויים (97%) שהם יהיו תקינים כרומוזומאלית בשבוע 12. בדיקת סיס שליה תיתן לך תשובה מוקדם יותר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית