עלויות תרומתביציות ללא ביטוח

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/01/2021 | 08:39 | מאת: אלון

שלום. אנו זוג נשוי אישה גיל 46 ואני 49 יש 2 ילדים ושוקלים לנסות להרות עם תרומת ביציות 1.רציתי לדעת סדר גודל של עלות של סבב טיפול אחד?אין לנו שום ביטוח לעניין זה.הכל יהיה פרטי אם יהיה. 2.קראתי שיש איזה מסלול שעושים סבבים ללא הגבלה עד להצלחה.(ואם באיזשהוא שלב מתייאשים אפשר לקבל את כל הכסף חזרה).מה סדר גודל עלות של מסלול זה כאמור אם זה פרטי ללא ביטוח? תודה.

הטיפולים לתרומת ביציות הם פרטיים, אבל יש החזר חלקי מהביטוחים המשלימים של כל הקופות. במסלולים מאוקראינה, העלות היא בד"כ בטווח של 30 עד 45 אלף שקל, בהתאם למספר הביציות והעוברים שמובטח לכם.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית