אסטרופם החזרה ותמיכה.....

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

30/12/2020 | 20:22 | מאת: ליאור

שלום ערב טוב בראשון האחרון עשיתי החזרה של בלסטו והרופא ביקש שאקח 2 אסטרופם אחד לשתות אחד וגינלי.. ועד עכשיו לקחתי בטעות וגינלי מההרגל לפני ההחזרה.. 1) האם זה קריטי וההשפעה של 2 וגינלי יכולה להיות מוגזמת מידי? 2) האם תמיכה של 2 אסטרופם ביום, ו 2 כדורים של אוטרגסטן פעמיים בוקר פעמיים ערב מספיקה? ההחזרה נעשתה על בסיס זריקות במינון נמוך ולפני החזרה לא קיבלתי אוטרגסטן, שלושה ימים אחרי אוביטרל עשיתי בדיקת דם והפרוגסטרון היה 36 nmol 3) האם יכול להיות שכן היה עדיף לקחת תמיכה של פרוגסטרון או שלפי התוצאה לא היה חייב? תודה רבה

1. לא קריטי. 2. כן. מבחינת האסטרוגן. 3. מקובל לתת גם תמיכה עם פרוגסטרון, כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל שלך האם במקרה שלך באמת מספיק רק אסטרופם.

31/12/2020 | 05:08 | מאת: אנישוב

תודה על התשובות.. אשמח ל 2 שאלות להבהיר לי... בקשר לתמיכה של האסטרופם וגינלי פעמיים ביום, האם האסטרוגן גבוהה שזה גורם לאחר ההחזרה האםפ זה מזיק להחזרה? ושאלה שנייה דיברתי עם רופא בהחזרה אמר שלא היה צריך לפני זה פרוגסטרון, ואני יודעת שכן מקובל לקחת 2) האם זה שלא לקחתי מלפני ההחזרה יכול להוריד קצת סיכוי קליטה? (כנראה הסתמך על בדיקת דם של פרוגסטרון 3 ימים אחרי האוביטרל שיצאה 36) תודה רבה

31/12/2020 | 05:12 | מאת: שוב אני

סליחה ושכחתי עוד שאלה 3) מבחינת אוטרגסטן (200) פעמים בוקר ופעמיים ערב האם רצוי להוסיף עוד תמיכה של פרוגסטרו?

1. האסטרופם לא מזיק. 2. כנראה שלא. 3. זו תמיכה טובה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית