100 מ"ג אספירין/קרטיה למניעת רעלת

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/12/2020 | 08:17 | מאת: מעיין

1. האם חייבים לקחת כל יום את האספירין? 2.אם אקח פעמיים בשבוע האם זה לא יהיה יעיל? 3. הבנתי מרופאים שאם מפסיקים בבת אחת אספירין אז על פי הקליניקה זה מביא בסבירות גבוהה ובסיכוי גבוה לשבץ מוחי או ארוע לבבי וכו, מה דעתך? 4. האם עדיף לקחת קלקסן מניעתי במקום אספירין?- אין לי קרישיות יתר עשיתי בדיקות מורחבות 5. אספירין מונע רעלת בסבירות של 10-24 אחוז- האם שווה לקחת את הסיכון לתופעותץ הלוואי של האספירין כמו דימום מוחי, שבץ מוחי, כשל לבבי...?

1. כן. 2. נכון 3. שטויות 4. למנוע רעלת קלקסן לא עוזר. 5. כן, אם הרופא ממליץ על כך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית