הזרעה - בזמן שהצעת - אך רק 22 שעות במקום 36 שעות לאחר אביטרל ..

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

09/12/2020 | 17:37 | מאת: כרמית

פרופ. זיידמן - הערכתי הרבה אלייך אנא דעתך .. אם אפשר.. עד כמה זה יוריד את הסיכוי להריון - אם ביצעו לי את ההזרעה-תוך רחמית רק לאחר 22 שעות מלקיחת האביטרל ולא 36 שעות מלקיחת האביטרל ? .. (אצלי מחזור סדיר לגמרי , בכל יום ה-27 יש ווסת , ההזרעה התקיימה ביום ה- 12 כאשר יום לפני כן היה זקיק 1 גדול 18 מ"מ וב. דם : LH 11.8 IU/L PROGESTERONE < 0.48 ESTRADIOL (E-2) 1171.0 pmol/L המון תודה - בהערכה רבה מאוד ..

הזרע שורד מעל 24 שעות, אז לא צריכה להיות בעיה.

09/12/2020 | 21:51 | מאת: כרמית

אני נורא מבולבלת לגבי הטיימינג של ההזרעה.. . כנראה שלא ניתן לדעת בוודאות שהזרע יהיה שם בדיוק לביוץ כי הבנתי שהוא שורד בטוח רק 24 שעות .. . האם שורד 48 שעות באופן בטוח ?....

09/12/2020 | 21:53 | מאת: כרמית

.

בד"כ שורד עד 5 ימים, אבל יעיל להפריה 24-48 שעות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית