מתי לבדוק לפני החזרה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/12/2020 | 10:02 | מאת: שובל

שלום בוקר טוב תודה רבה רבה על המענה אתמול ממש עזרת לי.. אני לפני החזרה בלסטו שהרופא קצת מתעקש לעשות ואני לא בטוחה בגלל הרירית שהיא לא ואו.. (בין חמש וחצי לשש וחצי תלת שכבתית ) אני שבועיים לוקחת אסטרופם ורציתי לדעת ממתי מתסכלים על תוצאת הסופית של עובי הרירית שהיא בעצם "הקובעת".. כמו לדוגמא לפני שאיבה שמסתכלים על הרירית ביום של האוביטרל.. אז מתי זה בהחזרה באיזה יום ? תודה

02/12/2020 | 16:09 | מאת: שוב אני

את השאלה הראשונה אני חושבת שהבנתי שזה ביום של מתן הפרוגסטרון..(?) אשמח לעוד שאלה 2) הרירית כל השבוע משחקת בין החמש ל - 6.5. אתמול הייתה 5 והיום שבע כמעט. מחר אמורה להתחיל לקחת אוטרגסטן .במידה ומחר ביום מתן הפרוגסטרון הרירית יורדת משבע האם כדי לבטל החזרה? סליחה על האורך אני נורא מבולבלת מכל העליות והירידות של הרירית תודה

צודקת, המדידה החשובה של הרירית היא לפני התחלת הפרוגסטרון. לפני שמבטלים החזרה כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית