היי פרופסור אשמח לשאול בבקשה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

30/11/2020 | 17:29 | מאת: שירן

סליחה מראש על השאלה המביכה. אני לאחר מס' טיפולים ושמתי לב שיש לי בפטמות מעין גומות כאלו המפרישות חומר לבן. מה זה? האם זה תקין? האם הגיוני שנוצר מההורמונים ? כי לא היה לי לפני הטיפולים. בשתי הפטמות. תודה !

יתכן ויש שינויים בהשפעת ההורמונים. כדאי שתראי את זה לרופא המטפל, והוא בד"כ יוכל להרגיע אותך.

30/11/2020 | 19:33 | מאת: שירן

תודה רבה רבה לך פרופסור :) תוצאת פרולקטין בדם מלפני שבוע (ארבעה ימים לאחר הביוץ) - 312 האם תקין? הייתי עירנית שלוש שעות לפני הבדיקה. התוצאה מעידה על משהו ? תקינה?

תקינה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית