שאיבה \ הזרעה תוך ריחמית - סיכונים אם יש

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/11/2020 | 14:46 | מאת: אדוה

פרופ. זיידמן ... שוב תודה לך .. שאלתי אותך באר לסיכונים באופן כללי מחדירת המחט לשאיבה , והשבת לי שבאופן כללי יש ,. שאלותי שנובעות מחרדה (אני חרדתית..) : 1 . אם מבצע את השאיבה רופא שמבצע את זה כבר כמה שנים וכמה פעמים בשבוע - האם עדיין יש מקרים בהם הרחם נפגע חלילה ?.. 2 . לשם השוואה.. הרי גם בהזרעה תוך ריחמית בגדול יכול משהו להיפגע באותה מידה.. לא כן ?.. תודה רבה...

29/11/2020 | 14:48 | מאת: אדוה

כך שאין לי מה לפחד מעצם חדירת המחט ?

1. הרופא דוקר את השחלות לא את הרחם, כך שאין סכנה לפגיעה ברחם. 2. בהזרעה לא דוקרים את השחלות, כך שלא ניתן לפגוע בשחלות בהזרעה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית