cmv לפני שאיבה האם עלול לפגוע ??

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/11/2020 | 18:09 | מאת: טלי

שלום רב, אני עוד שבוע עוברת שאיבה. מזריקה כרגע הורמונים שונים. הייתי שלשום דקות ארוכות צמודה ליד חברה שהסתבר שנדבקה בימים האחרונים בcmv. אני, שלילית ומעולם לא נחשפתי לוירוס. האם זה יכול להשפיע על הביציות או השאיבה? לא מתוכננת החזרה לאחר מכן. אבדוק שוב בבדיקות דם את הוירוס אך עד שאבדוק אשמח לדעת במידה ונדבקתי ממנה האם זה עלול להשפיע על השאיבה הקרובה או עלול לפגוע באיכות הביציות שלי???? קצת לחוצה מזה. תודה :)))

אין לזה השפעה על הטיפול, אבל אם יש חשד סביר שנדבקת, כדאי לא להחזיר את העוברים ולהימנע מהיריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית