שאיבת ביציות בבקשה עזרתך

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/11/2020 | 21:50 | מאת: שיר

פרופסור זיידמן , אני רוצה לוודא שהבנתי את דבריך. אני בעוד יומיים אמורה לשאוב ביציות , יום 13 לווסת. שבוע לפני קבלת הווסת קיימתי יחסים לא מוגנים עם אדם שאינו בן זוגי ואינני רוצה ילדים איתו. 1. האם זה בסדר לקיים את השאיבה או לבטל בשל כך את שאיבת הביציות ? לא רוצה שום קשר של השאיבה או ההחזרה שתהיה מזרע תורם, לזרע של הגבר עימו הייתי וחוששת שלא יבדילו... 2. אני מוגנת בעניין זה וישאבו בוודאות רק את הביציות שלי ללא כל זרע ? 3. האם יכולה להיות רגועה שישאבו רק את הביציות שלי ולא במקרה עוברים ולא ידעו בהחזרה אחכ שזה ממנו? בבקשה עזרתך המוסמכת. תודה :)

1. את יכולה לקחת פוסטינור למניעת השתרשות ולעבור שאיבה ביציות במקביל. 2. נכון 3. נכון

26/11/2020 | 10:49 | מאת: שיר

פרופסור זיידמן תודה על תשובתך! לא הבנתי מדוע ליטול כעת פוסטינור? מזכירה שהיחסים היו לפני שבועיים... שבוע לפני הווסת... בטא שלילית מהיום.. השאיבה מחר.. אשאל בבקשה- 1. אם אחרי 14 יום מקיום היחסים הבטא שלילית אפשר לקיים את השאיבה בלי לפחד שהזרע של אותו גבר מעורב? 2. אפשר להיות רגועה שהרופא שלי ישאב רק ביציות שלי או שאין לי ביטחון כזה מול היחסים לפני שבועיים? (שוב, 14 יום אחרי, הבטא שלילית) תודההה רבה לך

1. נכון 2. נכון

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית