שאלה לפני שאיבת ביציות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/11/2020 | 07:12 | מאת: שיר

שלום פרופסור, היום יום ראשון לווסת , אני רווקה בת 37 ואמורה להתחיל פרוטוקול לשאיבה. לפני שבוע (שבוע לפני הווסת...) קיימתי יחסים. אני חוששת כי חלק מהזמן היינו ללא אמצעי הגנה. בבדיקות היום, יום הווסת , פרוגסטרון נמוך ובטא אפס. דואגת שלא ישאבו בטעות עובר / זרע של אותו החור, ויקפיאו כעוברים שבעתיד יוחזרו שכן לא רוצה ילד מאותו בחור....!! האם יש סיבה לדחות בחודש את פרוטוקול השאיבה או שבגלל ששואבים את הביציות מהשחלות אין סיכוי שיהיה בהן גם זרע? אני מבולבלת ואשמח לדעת אם דאגתי במקום... 1. האם יכול להיות שישאבו בטעות עוברים במקום ביציות ? אשמח לדעתך הרפואית בבקשה, 2. האם יש צורך לדחות בחודש או שאיו בעיה בסיטואציה הזו ויש לי ביטחון שהביציות והעוברים בעתיד לא קשורים לזרע של אותו בחור עימו קיימתי יחסים לפני שבוע.. תודה לך!

1. לא ניתן לשאוב ביצית שהופרתה כי היא כבר בחצוצרה ולא בשחלה. 2. אין קשר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית