שאלות לפני שאיבת ביציות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/11/2020 | 20:39 | מאת: שיר

שלום פרופסור, אשמח למענה על כמה שאלות בבקשה - 1. האם שאיבת ביציות הינה מהשחלות? 2. במידה וקיימנו יחסים האם ייתכן וישאבו עוברים במידה והזרע התאחד עם הביצית ? 3. האם יש דרך לזהות במעבדה הבדלים בין מבנה של ביצית, זרע או עובר... ? 4. האם בשאיבת ביציות זה בטוח ביציות שנשאבות או שאם קיימנו יחסים זה יכולים להיות עוברים? תודה !!!

1.מהזקיקים בשחלות. 2. אם הביצית פגשה זרע סימן שכבר בייצה ולא ניתן כבר לשאוב אותה. 3. יש 4. לא ניתן לשאוב ביצית שיצאה כבר מהזקיק ופגשה זרע.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית