אחוזי הצלחה בחזרת עוברים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/11/2020 | 08:59 | מאת: הילה

שלום פרופסור אחרי 2 החזרות שכשלו עוברים יפים יום חמש והחזרה נוספת שבוצעה לפני שבוע (שאני חוששת שגם היא לא נקלטה) אני קצת מתחילה להיות מודאגת הרופא של מדהים ומאוד יצירתי ברקע יש הריון מהזרעות והריון טבעי שנפל אבל כעת לא מצליח. אני מבינה שדרוש זמן אך הבנתי שמבחינה סטטיסטית אולי כן היה אמור להיות משהו אני בת 30... אולי אני עושה משהו לא בסדר עד עכשיו הייתי מאוד רגועה ופתאום אני חוששת שאולי משהו לא בסדר. אשמח לתבונתך

נראה שיש לך קצת חוסר מזל בשלב זה, אבל אם יש עוברים יפים יום חמש, אז סביר שיושג בקרוב היריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית