בהמשך לשאלתי הקודמת.

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

12/11/2020 | 13:44 | מאת: Orit

שלום שאלתי הקודמת היתה לגבי מעקב ההריון יכול להתבצע חיצונית? ולא פנימית? (מטעמי דת)האם את מה שיראו באולטרסאונד הוגינלי יראו החיצוני? ועניית לי שכן אפשרי לעשות חיצונית אך באיחור מה הכוונה באיחור של כמה זמן? באיזה שבוע ? והאם זה יכול לסכן את העובר שהבדיקה חיצונית ולא פנימית תודה

יראו יותר טוב בנרתיקי, אבל אפשר גם על הבטן. מקובל לדחות על הבטן משבוע 6 ל- 7-8. זה לא יכול לסכן את העובר שהבדיקה חיצונית ולא פנימית.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית