שאיבה והחזרה.

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

09/11/2020 | 09:11 | מאת: Race27

שלום דוקטור מצטערת מראש. על המגילה אני אשמח שתענה לי עלהשאלות הנל... יש הערות מיוחדות כיצד להתכונן ליום השאיבה? כמה זמן אורכת ההרדמה והאם היא מסוכנת? מה קורה אחרי שמתעוררים יש כאבים חזקים ? ואחרי כמה זמן משתחררים הביתה? כדאי לבוא עם מלווה? אני ממש מפחדת מהיום הזה האם יש לי סיבה לחשוש מותר לקחת כדור הרגעה לפני ? האם הלחץ שלי מיותר? פשוט קראתי על אישה שנפטרה כתוצאה משאיבת ביציות ואני פשוט בחרדה קשה

ההרדמה אורכת כרבע שעה בהתאם למספר הזקיקים. יש סיכון בהרדמה ובשאיבה, אבל בהתחשב בכך שבישראל נערכות כל שנה עשרות אלפי שאיבות, מדובר בפעולה מאד בטוחה. בד"כ יש מיחושים קלים בלבד לאחר השאיבה ותוך שעתיים הולכים הביתה. כדאי לבוא עם מלווה. אפשר לקחת כדור הרגעה, אבל מדובר בפעולה קצרה ובטוחה מאד.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית