פוריות - סבב נוסף

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

04/11/2020 | 00:54 | מאת: ל

שלום פרופ׳, גילי כמעט 41, לפני מספר חודשים עשיתי סבב ראשון של הקפאת ביציות ונשאבו 3 ביציות (מתוך 4-5) אך הוקפאה רק ביצית אחת. לקראת הסבב השני הרופאה המליצה לי ליטול dhea במינון 75 מ״ג (25 מ״ג, 3 פעמים ביום). שאלותיי: 1. האם אתה ממליץ על נטילת הכדור? האם עשוי לשפר משמעותית את מס׳ הביציות שיהיו בסבב השני? 2. במשך כמה זמן לפני הסבב השני מומלץ ליטול את הכדור כדי שיהיה באמת אפקטיבי? האם חודש מספיק? 3. האם יש תופעות לוואי לכדור הנ״ל? תודה מראש!

1. זו אפשרות, למרות שאין הוכחות ליעילות. 2. ההנחה שצריך כ- 4 חודשים, אבל לא בטוח שכדאי להמתין. 3. את יכולה לקרוא כאן http://www.baby4u.co.il/Content.aspx?id=765

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית