העברת זרע תורם ממקום אחד למקום אחר ..

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/11/2020 | 17:55 | מאת: רפית

ערב טוב פרופ. זיידמן ותודה.... האם העברת זרע קפוא (נניח מרחק של שעה נסיעה..) לא עלולה לפגוע איכשהו באיכותו ?... נאמר לי מהמקום המקבל שיתנו לי מיכל מסויים ואז.. אביא את המיכל למקום ממנו אני מביאה את הזרע.. הקפוא לשמירה בהקפאה .. . שאלה 2 : במקרה כזה - האם המקום ממנו רכשתי את הזרע נותן את המנה במצבה הטבעי , ואילו המקום המקבל הוא זה שמכין את הזרע מכל הבחינות וגם רואה אם המנה מלאה בזרעים טובים וכו ? .. אנא תשובתך .... המון תודה וערב טוב...

אין בעיה לטוס סביב העולם עם זרע קפוא במיכל מתאים. לעתים תקבלי את המנה כבר לאחר השבחה ולעתים לפני. צריך לשאול את בנק הזרע.

03/11/2020 | 11:59 | מאת: רפית

..תודה..האם יש העדפה אם להעביר אותו מושבח-או לבצע את ההשבחה במקום המקבל?.......

בד"כ לא. לעתים כלכלית יש מקום זול יותר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית