החזרת עובר לא בזמן מתאים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

27/10/2020 | 23:31 | מאת: מ

פרופ זיידמן שלום, רציתי לשאול אם הביוץ היה ביום חמישי בבוקר ומחזירים עובר יום 5 ביום רביעי בערב (שזה למעשה 6 ימים וחצי אחרי הביוץ), האם דינה של ההחזרה להיכשל?

תלוי במצב הרירית.

28/10/2020 | 21:46 | מאת: מ

תודה. לא מודדים את הרירית בהחזרה לצערי. הטכנאית אולטרסאונד אמרה שהרירית יפה מאוד. בבדיקה האחרונה לפני שבוע היא היתה בגודל 10. מאז הביוץ לוקחת 2 אסטרופם, 3 דופסטון ו-2 קרינון. האם זה אמור לשמיר על הרירית באופן כזה שגם אם מחזירים אחרי 6.5 ימים ההחזרה יכולה להיקלט?

אין טעם למדוד את הרירית בהחזרה, כי היא כבר נחשפה לפרוגסטרון ומשנה כעת לגמרי את המבנה והעובי שלה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית