העלאת כמות ביציות להזרעה תוך רחמית - מה..יש כזה דבר ?..

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

27/10/2020 | 20:02 | מאת: טל

ערב טוב פרופ. זיידמן ותודה ... תשובתך מאוד חשובה לי .. הבנתי היום משהו שלא ידעתי : ניתן להעלות סיכוי להריון בהזרעה תוך רחמית על ידי קבלת הורמונים . האם זה נכון ? ידוע לי שבהפריה חוץ רחמית זה מה שעושים - אבל לא ידעתי שגם להזרעה תוך רחמית זה אפשרי . )אני בת 40 ולא ביצעתי עדיין הזרעה , וגם לעולם לא ניסיתי להכנס להריון ... הכל תקין ... fsh 9.8 ) 1 . מה דעתך ? 2. לכמה ביציות מדובר ? 3. האם מדובר בנטילת הורמונים לשם כך ? או תרופות שהם לא הורמונים ? תודה רבה.. והאם

27/10/2020 | 20:04 | מאת: טל

4 . בכמה אחוז לערך הגדלת ביציות להזרעה - מעלה את הסיכוי להריון?

1. ברור שאם מספר ביציות יבשילו בו זמנית אז הסיכוי להצלחת ההזרעה יעלה בהתאם. 2. בגלל החשש מפני הריונות מרובה עוברים בד"כ 2-3 זקיקים. 3. הורמונים מסוג FSH. כמו בהפריה. 4. מכפיל בערך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית