בפשרת בלסטוציסטים- מה הדרך הטובה יותר מכל הבחינות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

18/10/2020 | 12:17 | מאת: .

1.מדוע יש מעבדות שמחזירות בלסטוציסטים מכווצים? 2.האם עדיף להחזיר בלסטוציסטים כשחזרו למצבם הרגיל לפני ההקפאה או מכווצים? באיזה מצב הם פחות נפגעים מבחינת מספר התאים וכו' 3. האם באסותא מחזירים בלסטוציסטים כשהם במצבם כמו לפני ההקפאה? (מעדיפים לא מכווצים)? תודה

1. עניין של תזמון. סביר שהעוברים יתרחבו ברחם. 2. עדיף לוודא שהבלסטוציסטים חזרו למצבם הרגיל לפני ההחזרה, כי אין לנו דרך לדעת מה קורה ברחם. 3. באסותא מעדיפים להחזיר עוברים לא מכווצים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית