שכיבה על הגב או הבטן אחרי היחסים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/10/2020 | 08:30 | מאת: דינה

שלום לך בנסיון להרות אנו מקיימים יחסים בתנוחת דוגי סטייל(סליחה על התיאור)ואחרי שבן הזוג פולט את הזרע אנו נישארים בתנוחה זו כשהוא עדיין בפנים עוד כמה דקות,וכשהוא יוצא,אני נישארת לשכב על הבטן ולא מתהפכת על הגב 1.בהנחה שלא ידוע אם יש לי רחם קידמי או אחורי,האם כדאי לי אחרי היחסים ואחרי שהוא יוצא לשכב על הגב כדי להעלות את סיכויי ההתעברות?או גם שאשאר לשכב על הבטן זה בסדר? 2.האם אחרי שהוא פולט את הזרע זה בסדר שאנחנו נישארים בתנוחה שבה התקיימו היחסים עוד כמה דקות כשהוא בפנים?או כדאי שהוא מייד ייצא אחרי הפליטה ואז אשכב על הגב או הבטן?(לפי התשובה של שאלה הראשונה)

1. זה לא משפיע. 2. ממש לא משנה, כי הזרע מגיע תוך שניות מהפליטה לתוך הרחם.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית