איכות עוברים.

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

07/10/2020 | 14:27 | מאת: ע

שלום פרופ׳, 1. היו לי 7 עוברים טובים מבחינה מורפולוגית. החזרתי 5 ואף אחד מהם לא נקלט (בינהם 2 יום 5 ו3 יום 3). האם העובדה שכל ה-5 עוברים מהסבב לא נקלטו, מעידה משהו על ה-2 הנותרים? 2. עשיתי עד כה 3 שאיבות. שתיים שכללו שילוב של גונאל ומנופור והשאיבה האחרונה שכללה רק פרגובריס. מהשאיבה האחרונה נוצרו הכי הרבה עוברים שמבחינה מורפולוגית היו טובים אך לא נקלטו. האם היית מציע לעשות שאיבה נוספת עם פרגובריס שידוע כי יוצר לי עוברים טובים או שמא להחליף לפרוטוקול אחר כיוון שעוברים אלו לא נקלטים? תודה

1, לא בהכרח. 2. צריך לבחון את כל הפרוטוקולים שעברת ולראות מה ניתן לשפר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית