טיפות אהבה אחרי פעם שניה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/10/2020 | 10:36 | מאת: קרין

היי דוקטור, אני תמיד עושים עם קונדום ושונאת לקחת גלולת היום שאחראי כי היא פשוט עושה שיהיה לי בקושי דם במחזור ממש משבשת לי אותו עד שהוא שמסתדר פעמים באות. הבן זוג שלי גמר במין אוראלי, ואחרי חצי שעה בערך לפני ששם קונדום הכניס לדקה לכל היותר שתי דקות בלי. הבנתי שבטיפות אהבה יכולות להימצא זרע משפיכה קודמת ורצוי לעשות פיפי כדי לנקות, מה שלא קרה. המחזור שלי לא סדיר אבל על סמך חישובים אחרונים שלי הייתי צריכה לבייץ אתמול או היום. מה הסיכוי משלי להיכנס להריון אם בפעם השניה היה חדירה לדקה שתיים אחרי שגמר בפעם הראשונה. אציין שהוא מעשן המון סיגריות ומעשן גם קנאביס והבנתי שזה פוגם הזרע.

עדיף לקחת פוסטינור ולא להסתכן

06/10/2020 | 19:41 | מאת: קרין

ככל הנראה אקח למרות שהוא הורס לי את כל המחזור ולאלמד להבא. האם לטענך שזרע נשאר בטיפות אהבה אחרי שפיכה ראשונה , נכונה?

כן

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית