כמה מתך ביציות נשאבות מוקפאות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

05/10/2020 | 21:04 | מאת: דורית

שלום, הבנתי שבגיל 35-40 שואבים בממוצע 10 עד 15 ביציות. יש לי 2 שאלות: כאשר נשאבת כמות נניח של כ- 10 ביציות בגילאים אלה כמה בממוצע "כשירות" ועוברת להקפאה? במידה ונשאבו 15 אבל רק 10 הוקפאו. האם מחשיבים לצורך 20 הביציות שהחוק מתיר את כל ה-15 או רק את ה-10 שהוקפאו?

בד"כ מקפיאים 80-90% מהביציות. רק את אלו שהוקפאו מחשיבים.

06/10/2020 | 11:13 | מאת: שאלה נוספת

מה הסיבה שלא מקפיאים את כולן? אם הן נשאבו אז הן בגודל המתאים לא? זה לא שאפשר לבדוק שהן לא תקינות גנטית .. אז איך קובעים שביצית לא ראויה להקפאה?

יש קריטריונים לבשלות של הביצית. אין טעם להקפיא ביצית לא תקינה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית