תמיכת קרינון........

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

05/10/2020 | 21:04 | מאת: ליאל

שלום לך פרופסור זיידמן בהריון ראשון מטיפולים , שבוע 10 לוקחת קרינון 1 בבוקר כתמיכה מתחילת התהליך ונאמר לי לקחת עד שבוע 12. ביומים האחרונים כואב וקשה לי מאוד לשים את הקרינון ויוצאים לי גושים שחורים . האם יכול להיות שאני יכולה להפסיק את התמיכה ? אולי זה נובע ממספיק פרוגסטרון ? איך ניתן לדעת ? ולמה הצבע הכהה ?? תודה מראש.

בד"כ אין סיבה להמשיך תמיכה מעבר לשבוע 10. אפשר להחליף את הקרינון בדופסטון דרך הפה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית