תמיכה.. אנא רק עוד שאלה..בבקשה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

04/10/2020 | 12:58 | מאת: כרמית

פרופ. זיידמן..אנא ממך-אם תוכל שוב להשיב לי .. אני 27 יום לאחר המחזור הקודם , וביום ה 18 להזרעה עם אביטרל לפני . לפי המחזור שבד"כ סדיר - היום זהו בדיוק היום לווסת . עד כה לא הגיע מחזור נורמאלי - הכוונה - חשתי לפני יומיים שבריר של קו דק חום רק עם האצבע-בקושי , והיום כבר הרגשתי טיפה דמית אבל רק עם האצבע - וחוץ מזה אין כלל דימום . הבנתי שבמצב כזה ללא ב.דם - לא ניתן להפסיק תמיכה . ב. דם אני יכולה עקב החג לבצע רק בעוד 7 יום . שאלתי ? האם במצב כזה עדיין להמשיך תמיכה 7 יום עד לבדיקה ? 2 . האם זה דחוף לדעת אם יש במקרה הריון - ולוודא שהטיפת דם הזו - היא ווסת ולא משהו אחר - ואם כן אז כדאי לקנות ערכה לב. הריון ולפי זה להמשיך או להפסיק תמיכה - או שלא ליסמוך רק על בדיקה ביתית .. ?

04/10/2020 | 17:07 | מאת: כרמית

לדעתי זה ווסת וגם לא לקחתי תמיכה כבר היום.. . אבל אני ממש מודאגת ... למה אין כלל דימום-הכוונה... אני מרגישה טיפה אחת שם בנרתיק-של דם..כל פעם אבל אין דימום "נורמלי" כמו בכל ווסת ... האם אולי זה בגלל התמיכה ?.... (הפרוגרסטרון..) האם צריכה דחוף לבצע בדיקת דם לדעת 100 אחוז שאין הריון?.. לדעתי זה ווסת אבל למה דימום של טיפה אחת בקושי?.. אני כבר מודאגת..

אם יש ספק כדאי לעשות בדיקת היריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית