תמיכה-..האם להמשיך? .....אנא תשובתך..

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/10/2020 | 18:51 | מאת: כרמית

שבת שלום ומבורך פרופ.זיידמן.. שוב כותבת לך.. אני ביום ה 14 להזרעה (ווסת תמיד כמו שעון). לא קיבלתי ווסת למרות שבלילה היתה לי ממש תחושה שכן-התכווצויות כמו לפני מחזור - אמנם ממש מעט וממש לא כמו בווסת - אך היתה לי גם תחושה עם האצבע שיצאה טיפה חומה אך למעשה מהלילה עד עכשיו אין שום רמז או טיפה לווסת . האם אולי מאחרת בגלל שלא הפסקתי את התמיכה ? (אוטרוגסטן 200 4 כמוסות דרך הנרתיק..) האם להמשיך תמיכה ?..... שבת שלום ובשורות טובות .. אמן

02/10/2020 | 18:54 | מאת: כרמית

.

מקובל להמשיך תמיכה עד שעושים בדיקת היריון. לפחות כל עוד אין ווסת ברורה.

03/10/2020 | 14:15 | מאת: כרמית

.

בהצלחה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית