רוצה להחליף אסטרופם בבליעה לאסטרופם דרך הנרתיק- מההמינון המקביל התואם

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/10/2020 | 20:02 | מאת: ענת

התחלתי היום אסטרופם 2 מ"ג 3 פעמים ביום בבליעה אני מרגישה קצת כאבי ראש ועיניים. 1.מה המינון המתאים לזה אם רוצים לקחת דרך הנרתיק? 2.כמה עמוק להחדיר את זה? 3. האם שקול לקחת אסטרופם 1 מ"ג 3 פעמים ביום דרך הנרתיק במקום אסטרופם 2 מ"ג 3 פעמים ביום דרך הפה? 4. האם הרירית תגדל באופן זהה בין אם לוקחים בבליעה או דרך הנרתיק? 5. האם אפשר לקחת 2 מ"ג בבליעה בבוקר ו2 מ"ג אסטרופם דרך הנרתיק בערב? 6. אם יש לי כאבי ראש האם כדאי לקחת גם קרטיה/ אספירין במקביל? 7. מדוע נגרמים כאבי הראש והאם זה מסוכן? תודה

1. אותו דבר. 2. עם האצבע. 3. לא 4. כן. 5. אפשר. 6. אפשר. 7. צריך לברר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית