תופעות לוואי של תמיכה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/09/2020 | 16:31 | מאת: דנית

שלום רב, אני לפני החזרה ונוטלת מזה שלושה ימים דופסטון אסטרופם וקרינון. יש לי כאבי בטן, ונפיחות בבטן. לא עשיתי שינוי בתזונה בימים אלו ולכן תוהה האם ייתכן בהשפעת הדופסטון / האסטרופם? תודה לך

האם עברת שאיבת ביציות?

27/09/2020 | 01:28 | מאת: דנית

שלום פרופסור. לא עברתי שאיבה לאחרונה, זה החזרת עובר קפוא. התופעות החלו מתחילת נטילת הדופסטון (כאבי בטן, נפיחות של הבטן , מעט דקירות בבטן התחתונה, אובדן תאבון) משתדלת לנוח ולשתות הרבה עד ההחזרה. האם אלו תופעות מוכרות לך ממטופלות ןשכיחות או מדאיגות?

לא תופעה שכיחה. אולי תחליפי את הדופסטון בתמיכה דרך הנרתיק.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית