טיפה שורף מתמיכה-אוטרוגסטן לאחר הזרעה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/09/2020 | 09:32 | מאת: הודיה(שאלה קצת דחופה..אם אפשר..)

שלום פרופ.זיידמן .. אני כבר 6 ימים נוטלת כמוסות דרך הנרתיק לתמיכה לאחר הזרעה שהתקיימה לפני 8 ימים . אוטרוגסטן 200 מ"ג כל כמוסה . 2 כמוסות לנרתיק פעמיים ביום . ביומיים האחרונים לערך.. מרגישה בנרתיק (אם אני מכניסה אצבע לנרתיק..) את החומר הזה הלבן - כאילו יושב שם וקצת סותם את המקום - ולאחר מכן קצת משתחרר . יש קצת הפרשות של החומר , וביומיים האחרונים ההפרשה טיפה צהוב בהיר . היום בבוקר שעה לערך לאחר ששמתי 2 כמוסות כרגיל , חשתי מעט ..קצת שורף בנרתיק... כנראה מהחומר אוטרוגסטן שהצטבר שם .. עד שיענו לי מהיחידה ... תוכל בבקשה לומר לי האם זה בסדר ?.. אולי כדאי כרגע להפסיק את התמיכה ? אני עדיין לא יודעת אם נקלט ההריון מההזרעה .... ומלאה תקווה ...(הזרעה ראשונה ) . לא מקיימת יחסי מין כמה שנים ... אנא תשובתך ... תודה!!

25/09/2020 | 09:41 | מאת: רק מוסיפה שלא נוטלת אף תרופה

שום טיפול מלבד האביטרל שקיבלתי לפני ההזרעה-וזו הזרעה ראשונה .

25/09/2020 | 12:19 | מאת: *כרגע 3 ש. אחרי-התחושה השתפרה..

.

25/09/2020 | 16:49 | מאת: הודיה.

כדי לנקות שם את האיזור-איפה שצרב ?.. עדיין מרגישה שם את החומר הלבן שהתנקז שם.. בנרתיק - פנימה... אם אפשיק תמיכה זו ליום 1 זה עלול לפגוע בתמיכה?..

אפשר להחליף את התמיכה בתרופה שניטלת דרך הפה כמו דופסטון וגם אוטרוגסטן ניתן לקחת דרך הפה לפי הנחיית הרופא המטפל.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית