היסטרו ניתוחית .........

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/09/2020 | 16:25 | מאת: מירב מירב

שלום וברכה אני בת 29 עברתי לפני שנה גרידה שבוע 8 אחרי הזרעה ואחרי חודשיים מההפלה ביצעתי היסטרו שיצא תקין. מאז עברתי עוד כמה הזרעות ו 3 החזרות עשיתי תלת מימד ששם כתוב 30 רחוז מחיצה. היום שנה אחרי ההפלה ביצעתי היסטרו אבחנתית שוב ושם כתוב:. רירית אטרופית.. ורושם להדבקויות בקירות הצדדים חלל קטן ורושם למחיצה קטנה . 1) ממה נוצר חלל קטן כמו שצוין ומהי רירית אטרופית? 2) הרופאה אמר שיש הדבקויות מעטות האם בגלל זה יכול להיות לא נקלטת? 3) לפני הגרידה הרירית שלי היתה מעל 9 ..והיום מגיעה גג ל 7 וחצי , האם היית ממליץ להוריד מחיצה? בכל זאת זה פולשני ומסכן את הרירית שוב תודה רבה

1. חלל רחם קטן יכול להיות מלידה או כתוצאה של הידבקויות קשות. רירית אטרופית היא רירית דקה מאד וחסרת כלי דם. 2. יתכן. 3. נכון, פתיחת המחיצה יכולה לשפר את החלל, אך גם לפגוע ברירית.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית