חוששת מהעליה של הבטא

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/09/2020 | 11:12 | מאת: נטלי

שלום פרופ' ב-3.9 הוחזרו 2 עוברים טריים בני שלושה ימים. ב- 15.9 בטא 131 ב- 17.9 בטא 411 ב- 20.9 בטא 851 בין הבטא השניה לשלישית עברו שלושה ימים ומכאן החשש. היו גם דימומים קלים שבאו והלכו. האם אכן יש סיבה לדאגה או שעדיין יש סיכוי? הרופא שלי הורה לי להמשיך תמיכה ולהגיע אליו לאולטרסאונד בשבוע 7.

לקריאה נוספת והעמקה

עדיין יש סיכוי ואפשר להמשיך תמיכה ולעשות אולטרסאונד בשבוע 6-7.

21/09/2020 | 11:58 | מאת: נטלי

פרופ' בפורום אחר ביטא גישה הבה יותר פסימית. בוחרת להיאחז בגישתך בתקווה לטוב!

בהצלחה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית