שאלה לפני החזרת מוקפא מתרומה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

12/09/2020 | 10:12 | מאת: שיר

שלום , אני ביום 14 לווסת ואמורה להחזיר עובר בעוד חמישה ימים מתורם. נוטלת אסטרופם מיום 3 לווסת. שאלתי- ביום ה1 לווסת הייתי עם ידיד ויש לי חשש שאולי זרע חדר לנרתיק. בהנחה וכן, האם בטא שלילית שקיבלתי היום, 14 ימים אחרי כן, יכולה להרגיע אותי שהיריון (בעזרת השם) יהיה מהעובר שיוחזר בעוד חמישה ימים? מאז כמובן לא היו אירועים נוספים. חבל לי לאבד את הסבב בגלל החשש הזה ומצד שני רוצה להבין האם בטא שלילית לפני ההחזרה תיתן מענה לגבי היחסים שהיו ביום 1 לווסת. תודה לך על הפורום והמענה המקצועי

בטא שלילית 14 ימים אחרי המגע המיני, יכולה להרגיע אותך שהיריון יהיה מהעובר שיוחזר בעוד חמישה ימים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית