גופיף צהוב ואיחור במחזור

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/09/2020 | 09:45 | מאת: שמרית

שלום קיבלתי מחזור ב15/8 בתאריך 31/8 בבדיקת אולטרסאונד היה גופיף צהוב רירית רחם 10ממ , ביום האיחור בדקתי בבדיקת הריון ביתית שמזהה הריון לפני ארבעה ימים ( כך רשום על הבדיקה) והתוצאה הייתי שלילית , המחזור שלי בדרך כלל 27 יום , ,עכשיו אני באיחור של יומיים ועוד לא קיבלתי מחזור, יכול להיות שאני בהריון בכל זאת ? אם נצפה גופיף צהוב תוך כמה זמן מקסימום אני אמורה לקבל מחזור? ( fsh יצא מאוד גבוה 21 במחזור שלפני זה זה משפיע על האיחור הזה ) ???

אם יש ספק תמיד כדאי לעשות בדיקת היריון. בדיקת פרוגסטרון תורה אם הגופיף הצהוב עדיין מתפקד.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית