בזבוז של ביציות אם לא מצליחים להפרות?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/09/2020 | 21:50 | מאת: דורין

שלום פרופ' זיידמן אני מעוניינת לעבור שאיבה של ביציות מטעמים סוציאלים. באופטימיל הייתי מעוניינת לעבור שאיבות עד הגעה ל- 20 ביציות כמו כן הייתי מעוניינת שחלק מהביציות יופרו בזרע. השאלה מה קורה אם לוקחים חצי מהביציות ומפרים אותן בזרע וההפריה "לא מצליחה" ואז זה בעצם אומר שביזבזתי 10 מהביציות שיכולתי לשמור לעתיד? במידה ולא יצליחו להפרות את אותן ביציות בזרע תורם וחלק מהן "יאבדו" ניתן יהיה לשאוב שוב 10?

את צודקת, באמת אין הרבה הגיון להפרות את הביציות, זה מפספס לגמרי את הרעיון שלשמור ביציות עבור בן זוג עתידי.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית