הכפלות בטא

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/09/2020 | 19:57 | מאת: יעל

שלום פרופ' בתאריך 21.8 הוחזרו 2 עוברים טריים יום 5. 31.8 בטא 199 2.9 בטא 561 היום 6.9 (לאחר 4 ימים) בטא 2107 היום (לאחר יומיים) בטא 2617 בלבד. בכל הבדיקות פרוגסטרון מעל 190. האם עוד יש סיכוי? איך נכון להתקדם מבחינת הבדיקות. בהריון הקודם (הזרעה) גם כן בתחילת שבוע 5 סביב בטא 2000 הפסיקו הכפלות אך בטא המשיכה לעלות בקצב איטי. בסופו של דבר אובחנה הפלה נדחית וההריון הסתיים עם ציטוטק בשבוע 8. האם אני שוב בסרט הרע הזה כעת? מה יכולה להיות הבעיה שגורמת להאטת עד הפסקת התפתחות דווקא במהלך שבוע 5? תודה מראש

חוסר התפתחות ביום 5 יכולה לרמז על בעיה כרומוזומאלית בעובר. כדאי לעשות בדיקת אולטראסאונד להארכת המצב.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית