הטסת עוברים מוקפאים מישראל לארהב

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/09/2020 | 05:24 | מאת: הטסת עוברים מישראל לארהב

שלום רב... יש לי עוברים מוקפאים לעוד שלושה סבבים כרגע נמצאים בבית חולים אלישע בחיפה. מנסה לברר פרטים בנוגע להעברת עוברים מישראל לארהב עמ לבצע את התהליך בארהב. האם זה אפשרי, איפה ניתן למצוא אינפורמציה נוספת. תודה רבה

לכל חברות השילוח הגדולות יש מחלקות של שילוח ביולוגי שידועות להעביר את העוברים בבטחה ולטפל בנושא המכס וכו.

06/09/2020 | 23:10 | מאת: העברת עוברים מוקפאים

היי מלבד הפרט הטכני של העברת העוברים. האם צריך רק בקשה מבית לשחרר את העוברים או שיש פרוצדורה מסודרת מול משרד הבריאות? איפה ניתן להשיג עוד אינפורמציה בנושא. נראה שזו שאלה חוזרת ברחבי האינטרנט אולם התשובה עליה לא ברורה. מאיפה כדאי להתחיל את הבירור? תודה רבה

תפני לחברות השיגור. הן מכירות את כל תהליכי העמילות והעברה. לא מסובך. העוברים שלך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית