שאיבה של 20 עד ביציות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/09/2020 | 21:07 | מאת: נופר

שלום, בשאיבת ביציות מטעמים סוציאלים - החוק מתיר עד שאיבת 20 ביציות. הכוונה היא עד 20 ביציות "תקינות" להקפאה? כלומר נניח ובהליך השאיבה הרופא שואב זקיק ריק או לא תקין - האם זה נכלל במסגרת 20 הביציות שהחוק מתיר? כמה בממוצע מצליחים לשאוב בכל סבב לנשים בגיל 35-40? תודה

הכוונה היא עד 20 ביציות "תקינות" להקפאה. כמובן שאם יתקבלו יותר מ- 20 ביציות בשלות יקפיאו את כולן, רק לא יאשרו טיפול נוסף. בממוצע מצליחים לשאוב בכל סבב לנשים בגיל 35-40 -- 10-15 ביציות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית