זקיקים גדולים מידי בתחילת מחזור

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/09/2020 | 16:43 | מאת: גל

פרופק זיידמן שלום רב, בת 40. עשיתי בדיקת אולטראסאונד גניקולוגי גישה אבדומינלית ביום השלישי ולסת. לא נוטלת שום תרופות או הורמונים ולא נטלי מעולם. בשחלה ימנית נצפו 7 זקיקים בגודל 19, 15, 7,6,6,5,5 מ"מ. בשחלה שמאלית נצפו 5 זקיקים בגודל 12,6,5,5,7 מ"מ. האם זקיקים בגודל 19 מ"מ ו-15 מ"מ הם לא גדולים מידי ליום שלישי לוסת? האם זה אומר שאלו בעצם ציסטות ויתכן כי אני סובלת משחלות פוליציסטיות? תודה

זקיקים בגודל 19 מ"מ ו-15 מ"מ גדולים מידי ליום שלישי לווסת וזה אומר שאלו בעצם ציסטות, ויתכן כי את סובלת משחלות פוליציסטיות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית