בבקשה דחוף עזרה.........

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/08/2020 | 11:05 | מאת: מיואשת כבר

שלום פרופ מהיום 4 למחזור לקחתי לטרזול להחזרה (פרוטוקול לעיבוי רירית) והיום יום 7 למחזור והרירית נתקעה כמו במחזור על שלוש ממ בלבד!! בטבעי היא מגיעה ל 7.5 , 8 בביץ..בחיים לא היה לי ככה נמוך.. הלטזרול דפק לי את החזרה מה אפשר לעשות?? האם החודש הלך? יש לי זקיק 15. האם אסטרופם יכול לעזור? הרופא אומר סבלנות ולא נותן לי שום מידע מה קורה פה?? מה ההגיון בבקשה בבקשה אשמח לעזרה תודה.

לא ידוע למה עשית כל כך מוקדם בדיקה, אבל צריך להמשיך לעקוב כי בהחלט יתכן שהרירית תתעבה בהמשך.

31/08/2020 | 12:28 | מאת: שוב אני

שלום פרופ עשיתי כי רציתי לבדוק מה עם הרירית.. ( מההרגל אני רוצה לדעת..) מה שאני שואלת זה איך בזקיק של 15 היא ככ נמוכה..אני שנה וחצי בטיפולים בחיים לא הייתה 3 ממ חוץ ממחזור.. האם כך הלטזרול עובד? מוריד אותה ואז מעלה? או שיכול להיות שזה לא עבד אצלי?? בכל זאת זה זקיק די גדול ואין שום עליה ברירית.. היא הייתה שלוש גם חמישי האחרון בווסת.. בבקשה אשמח להסבר יותר...

כן כך הלטזרול עובד. כשתתחילי לבייץ הרירית תתעבה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית